Bine Ati venit pe site-ul Aseas !
Cauta

Ai Nevoie de Ajutor?

Suna la telefonul: 021 232 58 56

Cuptor pizza cu vatra rotativa
Cuptor pizza cu vatra rotativa Cuptor pizza cu vatra rotativa Cuptor pizza cu vatra rotativa Cuptor pizza cu vatra rotativa Cuptor pizza cu vatra rotativa

Cuptor pizza cu vatra rotativa

 

Cuptoarele sunt fabricate in Italia manual, utilizand metode tradiționale si materiale refractare precum si izolatie de cea mai buna calitate. Toate cuptoarele corespund normelor CE in vigoare. 
Camera de coacere a cuptoarelor este produsa din materiale ce rezista la temperaturi de peste 1200°C in contextul folosirii zilnice a cuptorului la o temperatura de lucru intre 300 - 400°C ceea ce il  transforma intr-un produs extrem de durabil si fiabil. Camera de coacere este construită in forma de „dome” .
Vatra de coacere este confectionata dintr-o singura bucata refractara cu o grosime de 7cm si o greutate medie de 250 kg. Vatra de coacere dintr-o bucata conform instrucțiunilor de folosire va rămâne omogena si neteda pe toata durata de viată a cuptorului.
Acolo unde spatiul de la intrare in locație nu perimite, cuptoarele vin demontate iar instalarea si punerea in functiune dureaza aproximativ 24 ore.
Cuptorul este aprins si gata de coacere in 30-45 minute. Dimineața când se doreste pornirea lui, datorita izolatiei speciale cuptorul mentine aproape aceeasi temperatura din noaptea precedenta. Datorita izolatiei sale se mentine temperatura de lucru cu o salvare semnificativa a consumului de energie.
Exteriorul cuptorului este placat cu fibra de sticla si are o forma semi-sferica.
Pe lângă versiunea tradiționala cu vatra fixa este disponibil si in varianta cu vatra rotativa la care se poate controla viteza de rotatie. Vatra rotativa este întotdeauna la temperatura ideala si se recomanda celor ce doresc cantități de pizza mai mari fata de cuptoarele tradiționale  in cel mai scurt timp posibil. 

În comparație cu un cuptor cu o suprafață tradițională de coacere, cuptorul rotativ permite operatorului să se dedice doar pregătirii pizzei, deoarece cele din cuptor nu trebuie verificate sau întoarse.
Un temporizator reglează timpul de coacere și viteza de căldură, și avertizează operatorul atunci când coacerea este completată cu ajutorul unui semnal acustic. În acest fel, cuptorul poate rula întotdeauna la o viteză constantă.
Cuptoarele cu suprafata de coacere rotativa mentin deasemenea o tempratura uniforma a acesteia fara a folosi alte elemente aditionale de incalzire, fiind mai putin costisitoare si foarte eficiente.
Cuptoarele  Pavesi pot fi mutate dintr-o cameră în alta, folosind un transpalet sau de ori de câte ori este necesar, sau, în cazul în care afacerea se schimbă, acestea pot fi demontate și reasamblate de noua locație.
Toate cuptoarele Pavesi pe gaz sunt produse cu o protectie speciala din inox pentru duzele arzătorului împotriva cenușii de la lemne. Astfel cuptorul poate functiona fara probleme cu gaz si lemn.

Cod produs: 106
Disponibilitate: Out Of Stock

Cuptor pizza cu vatra rotativa

 

Cuptoarele sunt fabricate in Italia manual, utilizand metode tradiționale si materiale refractare precum si izolatie de cea mai buna calitate. Toate cuptoarele corespund normelor CE in vigoare. 
Camera de coacere a cuptoarelor este produsa din materiale ce rezista la temperaturi de peste 1200°C in contextul folosirii zilnice a cuptorului la o temperatura de lucru intre 300 - 400°C ceea ce il  transforma intr-un produs extrem de durabil si fiabil. Camera de coacere este construită in forma de „dome” .
Vatra de coacere este confectionata dintr-o singura bucata refractara cu o grosime de 7cm si o greutate medie de 250 kg. Vatra de coacere dintr-o bucata conform instrucțiunilor de folosire va rămâne omogena si neteda pe toata durata de viată a cuptorului.
Acolo unde spatiul de la intrare in locație nu perimite, cuptoarele vin demontate iar instalarea si punerea in functiune dureaza aproximativ 24 ore.
Cuptorul este aprins si gata de coacere in 30-45 minute. Dimineața când se doreste pornirea lui, datorita izolatiei speciale cuptorul mentine aproape aceeasi temperatura din noaptea precedenta. Datorita izolatiei sale se mentine temperatura de lucru cu o salvare semnificativa a consumului de energie.
Exteriorul cuptorului este placat cu fibra de sticla si are o forma semi-sferica.
Pe lângă versiunea tradiționala cu vatra fixa este disponibil si in varianta cu vatra rotativa la care se poate controla viteza de rotatie. Vatra rotativa este întotdeauna la temperatura ideala si se recomanda celor ce doresc cantități de pizza mai mari fata de cuptoarele tradiționale  in cel mai scurt timp posibil. 

În comparație cu un cuptor cu o suprafață tradițională de coacere, cuptorul rotativ permite operatorului să se dedice doar pregătirii pizzei, deoarece cele din cuptor nu trebuie verificate sau întoarse.
Un temporizator reglează timpul de coacere și viteza de căldură, și avertizează operatorul atunci când coacerea este completată cu ajutorul unui semnal acustic. În acest fel, cuptorul poate rula întotdeauna la o viteză constantă.
Cuptoarele cu suprafata de coacere rotativa mentin deasemenea o tempratura uniforma a acesteia fara a folosi alte elemente aditionale de incalzire, fiind mai putin costisitoare si foarte eficiente.
Cuptoarele  Pavesi pot fi mutate dintr-o cameră în alta, folosind un transpalet sau de ori de câte ori este necesar, sau, în cazul în care afacerea se schimbă, acestea pot fi demontate și reasamblate de noua locație.
Toate cuptoarele Pavesi pe gaz sunt produse cu o protectie speciala din inox pentru duzele arzătorului împotriva cenușii de la lemne. Astfel cuptorul poate functiona fara probleme cu gaz si lemn.

Aseas International © 2019 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

powered by inwebb.com