Bine Ati venit pe site-ul Aseas !
Cauta

Ai Nevoie de Ajutor?

Suna la telefonul: 021 232 58 56

Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata
Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata

Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata

 

Cuptoarele sunt fabricate in Italia manual, utilizand metode traditionale si materiale refractare precum si izolatia de cea mai buna calitate. Toate cuptoarele corespund normelor CE in vigoare. 
Camera de coacere a cuptoarelor este produsa din materiale ce rezista la temperaturi de peste 1200°C in contextul folosirii zilnice a cuptorului la o temperatura de lucru intre 300 - 400°C ceea ce il  transforma intr-un produs extrem de durabil si fiabil. Camera de coacere este pătrata având posibilitatea de a plasa focarul in oricare din cele 4 colturi.
Vatra de coacere este confectionata dintr-o singura bucata refractara cu o grosime de 7cm si o greutate medie de 250 kg. Vatra de coacere dintr-o bucata conform instructiunilor de folosire va ramane omogena si neteda pe toata durata de viata a cuptorului.
Acolo unde spatiul de la intrare in locație nu perimite, cuptoarele vin demontate iar instalarea si punerea in functiune dureaza aproximativ 24 ore.
Cuptorul este aprins si gata de coacere in 30-50 minute. Dimineata când se doreste pornirea lui, datorita izolatiei speciale cuptorul mentine aproape aceeasi temperatura din noaptea precedenta. Datorita izolatiei sale se mentine temperatura de lucru cu o salvare semnificativa a consumului de energie.
 Vatra rotativa este întotdeauna la temperatura ideala si se recomanda celor ce doresc cantitati de pizza mai mari fata de cuptoarele traditionale  in cel mai scurt timp posibil. În comparație cu un cuptor cu o suprafata traditionala de coacere, cuptorul rotativ permite operatorului sa se dedice doar pregatirii pizzei, deoarece cele din cuptor nu trebuie verificate sau întoarse.
Un temporizator regleaza timpul de coacere și viteza de caldura, și avertizeaza operatorul atunci când coacerea este completata cu ajutorul unui semnal acustic. În acest fel, cuptorul poate rula întotdeauna la o viteza constanta.

Cuptoarele cu suprafata de coacere rotativa mentin deasemenea o tempratura uniforma a acesteia fara a folosi alte elemente aditionale de incalzire, fiind mai putin costisitoare si foarte eficiente.
Cuptoarele  pot fi mutate dintr-o camera în alta, folosind un transpalet sau în cazul în care afacerea se schimba, acestea pot fi demontate și reasamblate la noua locație.
Toate cuptoarele pe gaz sunt produse cu o protectie speciala din inox pentru duzele arzătorului împotriva cenusii de la lemne. Astfel cuptorul poate functiona fara probleme cu gaz si lemn.

Cod produs: 107
Disponibilitate: Out Of Stock

Cuptor pizza cu vatra rotativa si camera patrata

 

Cuptoarele sunt fabricate in Italia manual, utilizand metode traditionale si materiale refractare precum si izolatia de cea mai buna calitate. Toate cuptoarele corespund normelor CE in vigoare. 
Camera de coacere a cuptoarelor este produsa din materiale ce rezista la temperaturi de peste 1200°C in contextul folosirii zilnice a cuptorului la o temperatura de lucru intre 300 - 400°C ceea ce il  transforma intr-un produs extrem de durabil si fiabil. Camera de coacere este pătrata având posibilitatea de a plasa focarul in oricare din cele 4 colturi.
Vatra de coacere este confectionata dintr-o singura bucata refractara cu o grosime de 7cm si o greutate medie de 250 kg. Vatra de coacere dintr-o bucata conform instructiunilor de folosire va ramane omogena si neteda pe toata durata de viata a cuptorului.
Acolo unde spatiul de la intrare in locație nu perimite, cuptoarele vin demontate iar instalarea si punerea in functiune dureaza aproximativ 24 ore.
Cuptorul este aprins si gata de coacere in 30-50 minute. Dimineata când se doreste pornirea lui, datorita izolatiei speciale cuptorul mentine aproape aceeasi temperatura din noaptea precedenta. Datorita izolatiei sale se mentine temperatura de lucru cu o salvare semnificativa a consumului de energie.
 Vatra rotativa este întotdeauna la temperatura ideala si se recomanda celor ce doresc cantitati de pizza mai mari fata de cuptoarele traditionale  in cel mai scurt timp posibil. În comparație cu un cuptor cu o suprafata traditionala de coacere, cuptorul rotativ permite operatorului sa se dedice doar pregatirii pizzei, deoarece cele din cuptor nu trebuie verificate sau întoarse.
Un temporizator regleaza timpul de coacere și viteza de caldura, și avertizeaza operatorul atunci când coacerea este completata cu ajutorul unui semnal acustic. În acest fel, cuptorul poate rula întotdeauna la o viteza constanta.

Cuptoarele cu suprafata de coacere rotativa mentin deasemenea o tempratura uniforma a acesteia fara a folosi alte elemente aditionale de incalzire, fiind mai putin costisitoare si foarte eficiente.
Cuptoarele  pot fi mutate dintr-o camera în alta, folosind un transpalet sau în cazul în care afacerea se schimba, acestea pot fi demontate și reasamblate la noua locație.
Toate cuptoarele pe gaz sunt produse cu o protectie speciala din inox pentru duzele arzătorului împotriva cenusii de la lemne. Astfel cuptorul poate functiona fara probleme cu gaz si lemn.

Aseas International © 2019 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

powered by inwebb.com