Bine Ati venit pe site-ul Aseas !
Cauta

Ai Nevoie de Ajutor?

Suna la telefonul: 021 232 58 56

Feliator automat de mezeluri
Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri Feliator automat de mezeluri

Feliator automat de mezeluri

  

Feliatorul automat ”Easydea”este un proiect nou inteligent si versatil. Aceasta masina pe langa functiile operationale pe care le indeplineste, este si un instrument valoros in gestionarea muncii dumneavoastra.

Puteti obtine informatii despre produsele taiate si vandute, calculati deseurile, gestionati inventarul, programati munca, pastrati statistici etc.

Esydea se poate conecta la o retea si la un PC, permitandu-va sa extrageti date de gestiune si statistici astfel incat sa puteti gestiona mai bine costurile si veniturile dvs.

De asemenea, este echipat cu o functie de programare la distanta si de diagnostic pentru eliminarea sau cel putin reducerea nevoii de interventie tehnica.                                                                                                                                                                                                                                        

Feliaza ce doriti …si cum doriti

Easydea a fost creata pentru a felia orice tip de mezeluri: salam, carne, peste, legume, fructe etc. cu setarea electronica a grosimii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti produsul in recipient, inchideti ghidajele de fixare a produsului si selectati ce feliati.

Easydea poate felia carnati proaspeti sau afumati, branzeturi, salam, peste, fructe, legume.

Datorita software-ului integrat, Easydea sugereaza chiar si grosimea ideala de utilizat pentru produsul pe care trebuie sa-l taiati.

Daca preferati o grosime diferita, folositi ecranul tactil si alegeti grosimea dorita cu o precizie de zecimi de milimetri!

Viteza de taiere poate fi de asemenea selectata intre trei trepte prestabilite, astfel incat sa economisiti timp si sa aveti o calitate perfecta a taierii.

Easydea este instrumentul inovativ de taiere care rezolva toate problemele din trecut pe care le-ati avut cu feliatoarele conventionale.

 

Cantareste exact

Datorita scalei integrate, puteti selecta greutatea exacta de care aveti nevoie.

Functia de cantarire nu este cu siguranta o functie noua, noul lucru este sa folositi scala ca o masina automata de portionare. Setati cantitatea necesara, incepeti felierea, iar Easydea se va opri de indata ce atinge greutatea selectata.

Easydea are o functie inteligenta pentru a evita resturile si pentru a va controla costurile daca trebuie sa pregatiti sandvisuri sau platouri de mezeluri feliate.

Reglati cu precizie cantitatea de produs pe care o introduceti in sandwich-uri  sau platourile de mezeluri feliate pe care le vindeti, pentru o gestiune precisa si un control al costurilor cat mai exact.

Scala functioneaza, de asemenea, independent de celelalte functii, astfel incat sa o puteti utiliza ori de cate ori aveti nevoie, pentru a economisi spatiu si a avea totul la indemana.

 

Numara feliile taiate si calculeaza numarul de calorii /felie

Easydea poate contoriza numarul de felii taiate si  calculeaza caloriile produsului feliat.

Functia de taiere-numarare, folosita pe masinile de taiat automate mari, este cu siguranta o alta caracteristica foarte interesanta si este acum la dispozitia dumneavoastra.

Cu toate acestea, numararea feliilor nu este singurul lucru pe care Easydea il stie, de asemenea, calculeaza caloriile produsului cantarit!

Interesant nu-i asa? Imaginati-va serviciul inovator pe care il puteti oferi clientilor dvs. spunandu-le cat de multe calorii au sandwich-rile lor sau platoul comandat.

Este posibil sa se pregateasca portii in mod automat si in functie de greutate, numarul de felii sau calorii necesare.

Adaugarea acestor caracteristici inovatoare la calitatea serviciilor si produselor dvs. este cu siguranta o arma castigatoare pentru a va deosebi de concurentii dvs., de a gasi clienti noi si de a va pastra clientii existenti, toate acestea fara efort suplimentar din partea dvs. Easydea a fost conceputa pentru a va ajuta in orice.

 

Preparati platouri cu multa precizie

Pe masura ce Easydea incepe taierea, platoul se roteste si feliile se suprapun una pe cealalta, creand o combinatie proaspata si placut vizuala a produselor.

Pregatirea platourilor pentru a fi servite necesita mult timp, daca vasele care urmeaza sa fie pregatite sunt multe iar timpul si forta de munca disponibila este mica, atunci Easydea devine un partener ideal si de neinlocuit.

In timp ce Easydea feliaza , platourile sunt pregatite automat, asa ca oamenii dvs. au timp sa faca alte lucruri. Luati platoul pregatit, asezati un platou gol si nu mai aveti nimic de facut. Veti avea numai avantaje iar igiena se imbunatateste, nimeni nu atinge produsul feliat.

 

Conservarea cu vacuum

Easydea va poate oferi o functie de vacuum intr-o singura masina, astfel incat sa puteti oferi produse proaspete, reducerea pierderilor si cresterea rentabilitatii. Ajuta la conservarea alimentelor, cu o pompa puternica in interiorul masinii, care creeaza "vidul" in recipientele rigide sau pungi clasice standard.

Easydea se gandeste la toate si vrea sa va ajute in tot ceea ce faceti, chiar si pentru a va mentine produsele mai bune pe o perioada mai indelungata.

Alegeti produsele pe care sa le stocati in recipientele rigide sau in pungile clasice, cu Easydea toate operatiunile devin mai simple.

 

Usor de folosit si automata

Este usor de utilizat si va permite sa pregatiti rapid platouri si sandwich-uri, producand cantitati mari in cel mai scurt timp!

Easydea este complet automata si usor de folosit. Orice produs este taiat in cel mai bun mod posibil si cu grosimea perfecta. Puteti taia mai multe produse simultan, oferind spatiu creativitatii dvs. in ornarea unui platou. Un instrument inovator menit sa imbunatateasca calitatea muncii dvs. si a celor care lucreaza cu dvs. Productivitatea creste, costurile sunt reduse iar dvs. castigati mai mult.

Banda transportoare este optionala pentru pregatirea sandwich-urilor in mod rapid.

 

Extrem de sigura in exploatare

Diferitele dispozitive de siguranta electronice si mecanice elimina riscul clasic de ranire. Operatiile de ascutire sunt foarte simple, lama este intotdeauna acoperita, eliminand pericolul de taiere!

Siguranta este importanta. Easydea foloseste sisteme de siguranta similare cu cele instalate pe masini-unelte industriale, roboti sau masini complexe de productie pentru a nu lasa nimic la intamplare. Toate functiile masinii pot fi efectuate in siguranta, inclusiv ascutirea lamei. O atentie deosebita se acorda si sigurantei in timpul operatiunilor de curatare.

 

Convenabila

Productivitate ridicata, costuri reduse de functionare! Easydea este o masina fiabila cu o reducere incredibila a resturilor si o crestere a profiturilor. Cresteti productia si reduceti timpul necesar, nu trebuie sa cresteti personalul in perioadelede varf. Cu ajutorul Easydea reduceti resturile din produsele taiate si pastrati produsele mai proaspete.

Prea frumos ca sa fie adevarat? NU,

Easydea a fost creata pentru a fi un instrument de lucru inovator, precum si pentru acest lucru: Easydea se amortizeaza singura intr-un timp foarte scurt.

 

Protejeaza mediul inconjurator

Deseurile si resturile nu arata bine in portofoliul dvs. - mai mult nici macar nu ajuta la salvarea mediului inconjurator. Poluarea din plastic este una din problemele planetei noastre. Easydea vrea, de asemenea, sa fie de ajutor in acest sens. Ajuta la reducerea deseurilor, iar mai putine deseuri reduc poluarea.In special cu functia de vid in recipiente rigide reutilizabile, elimina sau minimizeaza utilizarea sacilor de vacuum de unica folosinta.

 

Usor de curatat

Curatare simpla, sigura si rapida: cu 50% mai putin timp pierdut fata de feliatoarele traditionale! Imbunatateste si igiena in timpul utilizarii: produsul este feliat fara a fi atins.

Operatiunile de curatare sunt indispensabile, dar cu siguranta nu cele mai iubite, uneori complexe, intotdeauna prea lungi si exigente, adesea periculoase si cu risc de ranire. Cu Easydea, toate acestea nu mai sunt adevarate: timp redus, usurinta, siguranta.

Materialele folosite sunt usor de curatat, rezistente si adecvate pentru industria alimentara.

 

Va ajuta in gestionarea datelor

Easydea poate fi conectat la un PC care sa va permita extragerea informatiilor si datelor statistice pentru a optimiza gestionarea costurilor si a veniturilor!

Este dotata cu functie de diacnostic la distanta si program de depanare la distanta pentru a elimina sau reduce drastic, problemele de intretinere sau service.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Cod produs: Feliator automat de mezeluri
Disponibilitate: Out Of Stock

Feliator automat de mezeluri

  

Feliatorul automat ”Easydea”este un proiect nou inteligent si versatil. Aceasta masina pe langa functiile operationale pe care le indeplineste, este si un instrument valoros in gestionarea muncii dumneavoastra.

Puteti obtine informatii despre produsele taiate si vandute, calculati deseurile, gestionati inventarul, programati munca, pastrati statistici etc.

Esydea se poate conecta la o retea si la un PC, permitandu-va sa extrageti date de gestiune si statistici astfel incat sa puteti gestiona mai bine costurile si veniturile dvs.

De asemenea, este echipat cu o functie de programare la distanta si de diagnostic pentru eliminarea sau cel putin reducerea nevoii de interventie tehnica.                                                                                                                                                                                                                                        

Feliaza ce doriti …si cum doriti

Easydea a fost creata pentru a felia orice tip de mezeluri: salam, carne, peste, legume, fructe etc. cu setarea electronica a grosimii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti produsul in recipient, inchideti ghidajele de fixare a produsului si selectati ce feliati.

Easydea poate felia carnati proaspeti sau afumati, branzeturi, salam, peste, fructe, legume.

Datorita software-ului integrat, Easydea sugereaza chiar si grosimea ideala de utilizat pentru produsul pe care trebuie sa-l taiati.

Daca preferati o grosime diferita, folositi ecranul tactil si alegeti grosimea dorita cu o precizie de zecimi de milimetri!

Viteza de taiere poate fi de asemenea selectata intre trei trepte prestabilite, astfel incat sa economisiti timp si sa aveti o calitate perfecta a taierii.

Easydea este instrumentul inovativ de taiere care rezolva toate problemele din trecut pe care le-ati avut cu feliatoarele conventionale.

 

Cantareste exact

Datorita scalei integrate, puteti selecta greutatea exacta de care aveti nevoie.

Functia de cantarire nu este cu siguranta o functie noua, noul lucru este sa folositi scala ca o masina automata de portionare. Setati cantitatea necesara, incepeti felierea, iar Easydea se va opri de indata ce atinge greutatea selectata.

Easydea are o functie inteligenta pentru a evita resturile si pentru a va controla costurile daca trebuie sa pregatiti sandvisuri sau platouri de mezeluri feliate.

Reglati cu precizie cantitatea de produs pe care o introduceti in sandwich-uri  sau platourile de mezeluri feliate pe care le vindeti, pentru o gestiune precisa si un control al costurilor cat mai exact.

Scala functioneaza, de asemenea, independent de celelalte functii, astfel incat sa o puteti utiliza ori de cate ori aveti nevoie, pentru a economisi spatiu si a avea totul la indemana.

 

Numara feliile taiate si calculeaza numarul de calorii /felie

Easydea poate contoriza numarul de felii taiate si  calculeaza caloriile produsului feliat.

Functia de taiere-numarare, folosita pe masinile de taiat automate mari, este cu siguranta o alta caracteristica foarte interesanta si este acum la dispozitia dumneavoastra.

Cu toate acestea, numararea feliilor nu este singurul lucru pe care Easydea il stie, de asemenea, calculeaza caloriile produsului cantarit!

Interesant nu-i asa? Imaginati-va serviciul inovator pe care il puteti oferi clientilor dvs. spunandu-le cat de multe calorii au sandwich-rile lor sau platoul comandat.

Este posibil sa se pregateasca portii in mod automat si in functie de greutate, numarul de felii sau calorii necesare.

Adaugarea acestor caracteristici inovatoare la calitatea serviciilor si produselor dvs. este cu siguranta o arma castigatoare pentru a va deosebi de concurentii dvs., de a gasi clienti noi si de a va pastra clientii existenti, toate acestea fara efort suplimentar din partea dvs. Easydea a fost conceputa pentru a va ajuta in orice.

 

Preparati platouri cu multa precizie

Pe masura ce Easydea incepe taierea, platoul se roteste si feliile se suprapun una pe cealalta, creand o combinatie proaspata si placut vizuala a produselor.

Pregatirea platourilor pentru a fi servite necesita mult timp, daca vasele care urmeaza sa fie pregatite sunt multe iar timpul si forta de munca disponibila este mica, atunci Easydea devine un partener ideal si de neinlocuit.

In timp ce Easydea feliaza , platourile sunt pregatite automat, asa ca oamenii dvs. au timp sa faca alte lucruri. Luati platoul pregatit, asezati un platou gol si nu mai aveti nimic de facut. Veti avea numai avantaje iar igiena se imbunatateste, nimeni nu atinge produsul feliat.

 

Conservarea cu vacuum

Easydea va poate oferi o functie de vacuum intr-o singura masina, astfel incat sa puteti oferi produse proaspete, reducerea pierderilor si cresterea rentabilitatii. Ajuta la conservarea alimentelor, cu o pompa puternica in interiorul masinii, care creeaza "vidul" in recipientele rigide sau pungi clasice standard.

Easydea se gandeste la toate si vrea sa va ajute in tot ceea ce faceti, chiar si pentru a va mentine produsele mai bune pe o perioada mai indelungata.

Alegeti produsele pe care sa le stocati in recipientele rigide sau in pungile clasice, cu Easydea toate operatiunile devin mai simple.

 

Usor de folosit si automata

Este usor de utilizat si va permite sa pregatiti rapid platouri si sandwich-uri, producand cantitati mari in cel mai scurt timp!

Easydea este complet automata si usor de folosit. Orice produs este taiat in cel mai bun mod posibil si cu grosimea perfecta. Puteti taia mai multe produse simultan, oferind spatiu creativitatii dvs. in ornarea unui platou. Un instrument inovator menit sa imbunatateasca calitatea muncii dvs. si a celor care lucreaza cu dvs. Productivitatea creste, costurile sunt reduse iar dvs. castigati mai mult.

Banda transportoare este optionala pentru pregatirea sandwich-urilor in mod rapid.

 

Extrem de sigura in exploatare

Diferitele dispozitive de siguranta electronice si mecanice elimina riscul clasic de ranire. Operatiile de ascutire sunt foarte simple, lama este intotdeauna acoperita, eliminand pericolul de taiere!

Siguranta este importanta. Easydea foloseste sisteme de siguranta similare cu cele instalate pe masini-unelte industriale, roboti sau masini complexe de productie pentru a nu lasa nimic la intamplare. Toate functiile masinii pot fi efectuate in siguranta, inclusiv ascutirea lamei. O atentie deosebita se acorda si sigurantei in timpul operatiunilor de curatare.

 

Convenabila

Productivitate ridicata, costuri reduse de functionare! Easydea este o masina fiabila cu o reducere incredibila a resturilor si o crestere a profiturilor. Cresteti productia si reduceti timpul necesar, nu trebuie sa cresteti personalul in perioadelede varf. Cu ajutorul Easydea reduceti resturile din produsele taiate si pastrati produsele mai proaspete.

Prea frumos ca sa fie adevarat? NU,

Easydea a fost creata pentru a fi un instrument de lucru inovator, precum si pentru acest lucru: Easydea se amortizeaza singura intr-un timp foarte scurt.

 

Protejeaza mediul inconjurator

Deseurile si resturile nu arata bine in portofoliul dvs. - mai mult nici macar nu ajuta la salvarea mediului inconjurator. Poluarea din plastic este una din problemele planetei noastre. Easydea vrea, de asemenea, sa fie de ajutor in acest sens. Ajuta la reducerea deseurilor, iar mai putine deseuri reduc poluarea.In special cu functia de vid in recipiente rigide reutilizabile, elimina sau minimizeaza utilizarea sacilor de vacuum de unica folosinta.

 

Usor de curatat

Curatare simpla, sigura si rapida: cu 50% mai putin timp pierdut fata de feliatoarele traditionale! Imbunatateste si igiena in timpul utilizarii: produsul este feliat fara a fi atins.

Operatiunile de curatare sunt indispensabile, dar cu siguranta nu cele mai iubite, uneori complexe, intotdeauna prea lungi si exigente, adesea periculoase si cu risc de ranire. Cu Easydea, toate acestea nu mai sunt adevarate: timp redus, usurinta, siguranta.

Materialele folosite sunt usor de curatat, rezistente si adecvate pentru industria alimentara.

 

Va ajuta in gestionarea datelor

Easydea poate fi conectat la un PC care sa va permita extragerea informatiilor si datelor statistice pentru a optimiza gestionarea costurilor si a veniturilor!

Este dotata cu functie de diacnostic la distanta si program de depanare la distanta pentru a elimina sau reduce drastic, problemele de intretinere sau service.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Aseas International © 2021 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

powered by inwebb.com